Solarna Energija Miro d.o.o. je ugledna firma koja se bavi ugradnjom fotonaponskih sistema te proizvodnjom i distribucijom električne energije. Naš glavni cilj je da da u potpunosti iskoristimo potencijal i povećamo dostupnost i korištenje fotonaponskih sistema on ovim prostorima. Posjedujemo veliki potencijal i radno iskustvo od dvanaest godina te smo postigli zavidan odnos sa partnerima i dobavljačima.

Ponosni smo na sisteme koje instaliramo. Posvećujemo veliku pažnju dizajniranju i montaži sistema koji ne samo da rade efikasnije, nego imaju i poželjan estetski dizajn. Svi naši materijali i usluge su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju sve europske standarde, i to je ono što nas izdvaja od ostalih. Dajemo Vam vjerodostojnu garanciju kvalitete kako materijala tako i usluga koje pružamo. Svi naši poslovni modeli temelje se socijalnoj i ekološkoj odgovornosti. Nudimo besplatne savjete i odgovorićemo na sva Vaša pitanja u najkraćem mogućem roku.

ZAŠTO BAŠ MI

Zato što poštujemo ljude, okoliš i prirodu bez izuzetaka. Tretiramo svakoga sa iskrenošću i integritetom. Postižemo savršen rezultat sa potpunom sigurnošću. Odgovorni smo za okolinu i potpuno zadovoljstvo klijenta te napornim radom postižemo i održavamo izuzetan ugled firme.

MISIJA

Naša misija je da budemo prepoznatljivi kao vodeći brend koji nudi visoko kvalitetne usluge i proizvode u solarnoj industriji.

VIZIJA

Naša vizija je širenje tehnologije solarne energije. Nastojimo poboljšati uslove za život i osigurati održiv, čist i bezbedan izvor energije. Želimo biti ključni dio zelene revolucije koja svakim danom sve više pruža djelotvorna energetska rješenja.